TERUG 
HOME OVERZICHT RITTEN TIPS EVENEMENTEN LINKS LEDEN REGLEMENTEN UITRUSTING FOTOALBUMS SPONSORS CONTACT

Rit 8: zondag 28/4/2019


Miezerig weer bij de start vanmorgen voor de rit naar de Slingerberg in Nederland, maar iedereen was voorzien van regenkledij.

Baankapitein Emidio, voorzien van modern regenkapje om zijn krullen in de plooi te houden, leidde de groep richting As maar hier moesten we al een eerste stop houden want Conny had lek gereden. Nadien werd de rit verder gezet naar Maasmechelen en dan richting Valkenburg. Het centrum werd links gelaten en we fietsten zo naar Meerssen waar we de Slingerberg opreden. Onze roze trui-drager Walter was hier als snelste boven. Conny kon al goed mee met haar koersfietske… dikke pluim hiervoor.

Zoals de weergoden voorspeld hadden, was het in Nederland heel mooi weer en de regenjassen werden snel weggeborgen. Ook de badmuts van Emidio belandde in de achterzak. Nu terug huiswaarts via de Salamander, As en zo naar ons clublokaal waar de uitbaters ons trakteerden op lekkere zelfgemaakte pizza. Er werd zoals altijd goed gelachen en van alles verteld maar we misten toch de straffe verhalen van onze kampioen Franco, die momenteel geniet van een heerlijke vakantie!


Afstand 64 Km - gemiddeld 25

 


We kijken al uit naar de volgende rit! (zie altijd rittenkalender op onze website)