Micronized BCAA - Ultra Pure!
Body&Fit Sportsnutrition

BCAA poeder, ultra zuiver en gemicroniseerd, puur de werkzame ingrediënten in de meest zuivere vorm

Kenmerken Ultra Pure Micronized BCAA:
- Ultra-Micronized BCAA's - extreem fijn poeder!
- Goed opneembaar
- Exclusieve "Must Mix Clean" formule
- 100% oplosbaarheid in elke vloeistof
- Onovertroffen zuiverheid
- 100% natuurlijk product
- Exclusieve kwaliteit!

BCAA's - Branched Chain Amino Acids (L-Valine, L-Leucine and L-Isoleucine) zijn belangrijke aminozuren.

De goede opname maakt Ultra Pure Micronized BCAA uniek. Neem Ulta Pure Micronized BCAA vlak voor en ook tijdens je training.

Ook na de training kun je Ultra Pure Micronized BCAA nemen. Aan te raden is eerst de Ultra Pure Micronized BCAA te nemen en daarna de Whey Proteine.

Wanneer je traint als een Prof, neem dan Ultra Pure Micronized BCAA. Voelbaar de beste BCAA's verkrijgbaar!

De voordelen van vrije vorm BCAA's voor sporters zijn al jaren overduidelijk.

In tegenstelling tot andere aminozuren is het voor je lichaam echter niet mogelijk om BCAA's zelf aan te maken, je moet als sporter je BCAA's dus uit je voeding halen of uit supplementen. Veel sporters zijn daarom op zoek naar een goed en voordelig BCAA product.

Ultra Pure Micronized BCAA supplementatie is nu eindelijk betaalbaar voor iedereen en niet meer alleen bereikbaar voor gesponserde atleten en topsporters.

Sterker nog bij Body & Fit Sportsnutrition heb je nu een Kilo Ultra Pure Micronized BCAA poeder voor dezelfde prijs als je bij sommige merken voor een kilo Whey Proteine betaalt!

Met Body & Fit Sportsnutrition Ultra Pure Micronized BCAA; voor-, tijdens- en na de training!

Ingrediënten (exotic juice):
L-Leucine, L-Valine, L-Iso leucine, fructose, fruit Blast smaakaroma, acesulfame-k, sucralose, lechitine (Instant).

Netto inhoud: 500 gram

Per dosering: 1 maatschep (5 gram)
Aantal doseringen per verpakking: 100
Hoeveelheid per dosering van 5 gram:
L-Leucine 2000 mg
L-Valine 1000 mg
L-Iso-Leucine 1000 mg

Voedingswaarde per 100 gram:
Kcal 369,7
KJ 1545,3
Eiwit 74,52 gram
Vet 1,37 gram
Koolhydraten 14,83 gram


Isotone Sportdrank

We hebben een nieuwe sportdrank ontwikkeld!

Fanatiek aan het trainen in de gym? Doe je aan cardio, crossfit, krachttraining, tennis, wielrennen, roeien of voetbal? Onze sportdrank is altijd effectief, welke sport je ook doet. Body & Fit Isotone Sportdrank voorziet je effectief en snel van extra energie, vocht en mineralen!

Kenmerken Isotone Sportdrank:
- Premium sportdrank voor extra energie-, vocht- en mineralen als je fanatiek sport.
- Voor alle sporten! Duur-, team- en krachtsport
- Voor tijdens en na de workout of training
- Makkelijke en snelle opname
- Geschikt voor iedereen
- Kwaliteit voor een lage prijs
- Meerdere heerlijke verfrissende smaken

Body & Fit Isotone Sportdrank is een verfrissende sportdrank die je helpt tijdens de training de energie-, mineralen en vochtbalans aan te vullen. Onze Isotone Sportdrank is effectief voor iedereen die intensief sport, zowel kracht-, duur-, als teamsporters. Body & Fit Sportdrank is daarnaast heerlijk verfrissend.


AAKG 1250 Extreme Mega Caps Olimp


AAKG 1250 Extreme Mega Caps kenmerken:
-Hoogste dosering Arginine AKG per cap!
-1250mg pure Arginine AKG per capsule
-Betere opname van voedingsstoffen
-Bevat geen creatine of caffeine
-2 maanden verpakking

AAKG eXtreme 1250 Mega Caps eigenschappen:
AAKG eXtreme 1250 Mega Caps van Olimp zorgt voor een betere doorbloeding naar de spieren en zorgt zo voor een betere opname van voedingstoffen.
L-Arginine Alpha Keto-Glutarate (AAKG) wordt in het lichaam omgezet in (NO) stikstof. De hoeveelheid stikstof in het lichaam geeft aan hoeveel eiwitten het lichaam opneemt. AAKG Extreme Mega Caps bevat maar liefst 1250mg AAKG per capsule. Pump it up!

AAKG eXtreme 1250 Mega Caps gebruik:
Neem 2 capsules voor de training. Op niet trainingsdagen geen inname.


Door Dr. Ananya Mandal, M.D.

De Elektrolyten zijn essentiële substanties in het lichaam dat voor celfunctie en cel het signaleren wordt vereist. In het menselijke lichaam, zijn de belangrijkste elektrolyten:

 Natrium (Na+)

 Kalium (K+)

 Calcium (Ca2+)

 Magnesium (Mg2+)

 Chloride (Cl−)

 Het fosfaat van de Waterstof (HPO42−)

 Het carbonaat van de Waterstof (HCO3−).

Plus of minus symbool wijst op de Ionische aard van de substantie en zijn of positieve of negatieve last als resultaat van scheiding.

Belang van elektrolyten

Deze elektrolyten zijn essentieel aan diverse lichamelijke functies en een elektrolytonevenwichtigheid kan, afhankelijk van het klinische scenario gevaarlijk en zelfs levensgevaarlijk zijn. Het evenwicht van elektrolytniveaus wordt daarom zorgvuldig gehandhaafd in het lichaam en kan in het bloed of de urine als maatregel van gezondheid worden gecontroleerd. Dit complexe en subtiele evenwicht moet tussen de intracellular en extracellulaire milieu's worden gehandhaafd. In het bijzonder, moet de osmotische gradiënt van elektrolyten zorgvuldig worden gehandhaafd om een gezond bloed pH en een adequaat niveau van hydratie, factoren te verzekeren die voor de juiste functie van spieren en zenuwen essentieel zijn. Verscheidene mechanismen bestaan helpen de elektrolytconcentratie in het lichaam regelen.

De Spieren en de zenuwen worden zowel bevorderd door de activiteit van elektrolyten in de intracellular, extracellulaire als tussenliggende vloeistof. Ionen kanalen er bestaan op de oppervlakte van het celmembraan om elektrolyten aan en van de cel te vervoeren. Bijvoorbeeld, hangt de spiersamentrekking van de aanwezigheid van kalium af, calcium en natrium kunnen de ionen en de ontoereikende niveaus van deze ionen tot spierzwakheid of krampen leiden.

Als een elektrolytonevenwichtigheid door elektrolytverlies door diarree of het braken is veroorzaakt, bijvoorbeeld, kan een mondelinge rehydratie (ORS)oplossing die elektrolyten en vloeistoffen bevat worden gebruikt om het lichaam bij te vullen. In strenge gevallen van elektrolytverlies, kan een intraveneuze (iv) route van beleid noodzakelijk zijn. Een strenge elektrolytonevenwichtigheid kan neurologische en hartcomplicaties veroorzaken en kan zijn fatale als onmiddellijk erkend niet en behandeld.


Smart Protein

Smart Protein met o.a. toegevoegde l-carnitine, inulin, choline, vitamines en mineralen is de beste eiwitshake in elk low carb- en eiwitdieet. Slechts 90 Kcal per shake!

Waarom is Smart Protein zo doeltreffend:
- De beste eiwitshake in elk low carb- en ander dieet
- Smart Protein bevat o.a. toegevoegde l-carnitine, inulin, choline, vitamines en mineralen
- Eiwitten ondersteunen spierherstel na training/sporten
- Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van spiermassa
- Slechts 90 Kcal per shake!
- Onze Smart Protein is ideaal voor zowel dames als heren
- 19 Heerlijke Milkshake smaken!
- Nieuwe ingrediënten: Smart Protein is de totale, alles omvattende formule!

Wat maakt Smart Protein zo goed?
Whey eiwitten en Micellar Caseine eiwitten - eiwitten zijn voor herstel van spieren na een training en dragen bij tot de instandhouding van de spiermassa. (Belangrijk voor iedereen; dames, heren, sporters en niet sporters!).
L-Carnitine Tartrate - één van de 20 aminozuren.
Vitamines en mineralen – waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12. Een complete mix van vitamines en mineralen is onmisbaar in een bewust voedingspatroon.
Inulin voedingsvezels - vezels gewonnen uit fruit en groentes. Vezels zijn onmisbaar in elk dieet. Vezels komen van nature veel voor in groente, fruit en volkoren producten.


Nieuwe ingrediënten: Smart Protein is nu de totale, alles omvattende formule!
Biotine - draagt bij aan een normaal vetmetabolisme.
Vitamine B12 - activeert je natuurlijke energie in het lichaam.
Calcium - ondersteunt het behoud van een gezonde spijsvertering.
Chromium picolinaat - draagt bij aan een normaal koolhydraatmetabolisme.
Magnesium - speelt een rol bij het behouden van sterke spieren.
Vitacholine - van deze stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een gezonde vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever.

Smart Protein is niet te vergelijken met andere dieet shakes die meestal het goedkope soja eiwit bevatten en vaak vol zitten met snelle suikers zoals dextrose of maltodextrine. Niet voor niets is Smart Protein al 6 jaar op rij de best verkochte afslank eiwitshake product in Nederland!


Nieuwe Formule!
Smart Protein is vernieuwd en nog sterker; we hebben o.a. Vitacholine, Chromium picolinaat en biotine toegevoegd.


24hr Fatburn - Body & Fit

Ben jij klaar voor resultaten waarvan je dacht dat ze onmogelijk waren?

1 supplement laat je meer resultaat behalen als ooit tevoren! Je wilt zoveel mogelijk resultaat. Niet even maar het liefst 24 uur per dag. Nu zul je denken, 24 uur per dag? Kan dat?? Ons antwoord: JAZEKER! 24hr Fatburn is er nu voor jou!

24hr Fatburn is uniek en een revolutie in de supplementen industrie, ontwikkeld door Body & Fit in samenwerking met één van de grootste producenten van voedingssupplementen in Europa. 24hr Fat Burn is het eerste product dat is ontwikkeld om je 24 uur per dag te ondersteunen!

Kenmerken 24hr Fatburn:
- Maximaal werkzame totaalformule
- Heerlijk Feel good gevoel!
- Maandverpakking

24hr Fatburn AM: 1 tablet 's ochtends
Elke dosering 24hr Fatburn werkt 8-10 uur lang! Je kunt heel simpel 1 tablet nemen na het opstaan en 24hr Fatburn werkt de hele dag! Je voelt de heerlijke kracht van 24hr Fatburn de gehele dag door. Geen crash! De werking houdt een complete werk- of college dag aan!

24 hr PM: 1 tablet voor het slapen
24 hr Fatburn zorgt dat als je gaat slapen je lichaam blijft werken. De unieke werking van 24hr Fatburn staat je slaap niet in de weg.


HOME OVERZICHT RITTEN TIPS EVENEMENTEN LINKS LEDEN REGLEMENTEN UITRUSTING FOTOALBUMS SPONSORS CONTACT