We zijn een fietsclub opgericht in 2009 met een ‘bestuur’, een ‘reglement’ en ‘lidgeld’.  De basisbedoeling is om mensen dichter bij elkaar te brengen door middel van sport en dit op een veilige en verantwoorde manier!


Algemeen clubreglement WTC Azzurri Genk


De ritten worden gereden volgens het “samen uit, samen thuis”- principe. Rijden met en voor elkaar als groep staat voorop.

Elk lid wordt aangesloten bij de Vlaamse Wielerbond = 40 € (verzekering inbegrepen voor alle inwonende gezinsleden). Inschrijvingen worden volledig        gecoördineerd door onze secretaris Ruzzini Claudio.

Het lidgeld bedraagt 15 € voor het seizoen 2023.

Er wordt gefietst van maart tot en met oktober met de racefiets: zie rittenkalender. Elk lid kan en mag mooi uitgestippelde ritten aanbrengen en mag zelfs als         wegkapitein optreden (zie fietsreglementen).

Elk jaar wordt er een clubkampioen aangeduid en dat is degene die de meeste ritten heeft gereden. Bij gelijke stand gaat men kijken naar het aantal kilometers.

In het clublokaal wordt een aanwezigheidslijst voorzien. Gelieve deze te ondertekenen vóór aanvang van elke rit.

Elk lid krijgt één joker – vrij in te zetten voor eender welke rit.

Doe je best en probeer aan het minimum aantal ritten - zijnde 25 - te komen.

Graag je steentje bijdragen bij evenementen, o.a. pastadag, …

Tweemaal per jaar is er een algemene clubvergadering, gelieve dan ook aanwezig te zijn.

Aangezien je lidgeld en verzekering hebt betaald om een volwaardige Azzurri te zijn, zal het bestuur erop toezien dat je op zondagvoormiddag niet meerijdt met een        andere club. Indien dit toch gebeurt, worden er maatregelen getroffen!

Belangrijk!: ons clublokaal bevindt zich in Grand Cafe Settantatre Noordlaan 42 3600 Genk .  Aangezien dit lokaal één van onze hoofdsponsors is, zullen we onze        zondagsritten daar afsluiten met een drankje en een gezellige babbel.  Dit hoort ook bij het clubgebeuren…

     

HOME OVERZICHT RITTEN TIPS EVENEMENTEN LINKS LEDEN REGLEMENTEN UITRUSTING FOTOALBUMS SPONSORS CONTACT