TERUG 
HOME OVERZICHT RITTEN TIPS EVENEMENTEN LINKS LEDEN REGLEMENTEN UITRUSTING FOTOALBUMS SPONSORS CONTACT

Rit 13: zondag 2/6/2019


Na de Cristal Alken Classic van gisteren, waar Medile ook van de partij was, had hij vandaag als baankapitein een mooi ritje van een 100-tal km uitgestippeld naar Rosmeer.

De ritten zijn nu wat langer en we vertrekken dus ook wat vroeger. Allen op post om 8u30 en er was ook mooi zonnig weer voorspeld, dus vertrokken we met veel zin richting Spouwen-Vlijtingen; dan naar Rosmeer waar we de eerste kleine klimmetjes tegenkwamen en Peter was als eerste weg en verraste zo iedereen.

Het tempo zat zoals vorige week heel goed - was zeker te wijten aan het mooie weer - en we reden verder naar Eigenbilzen, Kanne, Gellik en dan de klim van de Lanaye. Hier maakte Gerald enkele mooie foto’s van de sprinters en de hele groep. Nu even een kleine pitstop en dan werd de rit verder gezet naar de Slingerberg. Het begon al snel warm te worden en iedereen snakte naar een verfrissende pint; dus nog even volhouden en via Bilzen een versnellingske bijsteken om huiswaarts te keren.

Het terras bij ons clubhuis was lekker in de schaduw en eten en drinken waren meer als welkom! En… vandaag mochten we ook een liedje zingen want Medile trakteerde voor zijn verjaardag.

Bedankt Medile voor de mooie rit en voor het traktaat, en proficiat aan Peter voor zijn dagprestatie ;-)


Afstand 100,33 Km - gemiddeld 25,6

 


We kijken al uit naar de volgende rit! (zie altijd rittenkalender op onze website)